Ons bestuur


Wij hechten er veel waarde aan te werken met een ervaren bestuur dat intrinsiek gemotiveerd is om de doelstellingen van de stichting te behalen. Graag stellen wij het bestuur aan u voor:


  • Ir. Gerard van der Schee, secretaris. Gerard is een zeer ervaren bestuurder. Als afgestuurd bedrijfskundige vervulde hij functies in het bedrijfsleven als ook aan de non-profit kant. Onder andere was hij 8 jaar lang bestuurslid bij Stichting Compassion. Gerard schreef meerdere boeken, waaronder het boek 'Goed Boos' waarin hij coacht hoe om te gaan met boosheid.
  • Gerbrand van Ommen, penningmeester. Gerbrand is een zeer ervaren ondernemer binnen de arbeidsbemiddeling. Met een enorme passie voor kwaliteit leidt hij Vooq al vele jaren. Gerbrand heeft naast zijn werkzame leven jarenlang op vrijwillige basis als jeugdleider gewerkt binnen voetbalkampen en kerken.
  • Anne van der Gugten, vice-voorzitter. Anne is als kinderarts dagelijks betrokken bij het welzijn van kinderen. Zij werkte onder andere een half jaar in Zuid-Afrika als arts waar zij armoede in de realiteit leerde kennen. Haar energieke en opgewekte drive om de wereld mooier te maken werkt aanstekelijk.
  • Tjeerd van der Schee, voorzitter en oprichter. Tjeerd werkt al vele jaren als leider, directeur en ondernemer binnen het bedrijfsleven. Met de bedrijven Copijn en GrijsGroen probeert hij van impact te zijn op zijn omgeving. Tjeerd heeft een enorme passie voor minderbedeelden en doet al jaren vrijwilligerswerk voor diverse stichtingen.
  • Roelf van Herwijnen, algemeen bestuurslid. Roelf heeft ruim 25 jaar ervaring in de jeugdpleegzorg. Hij vervolgde zijn carrière als Groundwork coach en als docent aan de CHE. Roelf heeft een groot hart voor zijn medemens en staat altijd voor anderen klaar.

Ons bestuur zet zich volledig onbezoldigd in voor de stichting. Zelfs de kopjes koffie en de benzinekosten worden door ieder bestuurslid zelf betaald.


Lees hier ons beleidsplan en onze jaarverslagen (alleen te downloaden op pc, niet op telefoon):

Bestuursverslag stichting 4Justice 2020-2021.pdf


Stichting 4Justice beleidsplan2020.pdf

Tjeerd van der Schee

Voorzitter

Gerard van der Schee

Secretaris

Gerbrand van Ommen

Penningmeester

Anne van der Gugten

Vice-voorzitter